Pàgines

domingo, 10 de noviembre de 2013

El grup de teatre Tea345 torna a pujar a l'escenari

Tea345 va representar ahir la seva darrere producció "La jaula de las locas".

El grup de teatre, Tea345, de la Unió de Masrampinyo - centre cívic del municipi- va representar ahir de nou  "La jaula de las locas" a la Kursaal de Can Sant Joan. L'obra dirigida pel moncadenc Albert Arèvalo és tracta d'una entretinguda comèdia que representa la vida d'una parella d'homesexuals.

L'obra  que dirigeix Albert Arèvalo és una comedia basada en l'obra teatral que porta el mateix nom de Jean Poret, de 1973. La trama mostra com la parella d'homosexuals que regeix un cabaret ha d'amagar la seva condició per tal de poder casar el seu fill amb la filla d'una parella molt conservadora. Aquesta situació portarà a un seguit de malentesos que fan de l'obra una peça molt peculiar.

L'obra va tornar a ser representada a la Kursaal de Can Sant Joan després de mesos sense pujar a l'escenari. "La jaula de las locas" és va estrenar al maig a la Unió de Mas Rampinyo però degut a la forta demanda  i a l'èxit que va tenir, el grup va dur-la de nou a l'escenari ahir per la tarda. Fins i tot ahir, la demanda d'entrades va ser tant elevada que la organització de l'espai Kursaal va haver d'afegir cadires degut a la gran quantitat de espectadors que es van presentar per veure l'espectacle. En aquesta darrera representació, tècnics i maquilladores van aparèixer en l'últim ball.

Entre el repertori d'actors, i com a director de coreografia, el grup Tea345 compta amb l'actor professional Víctor Bea, jove montcadenc que ha estudiat en l'Escola Internacional de teatre. El jove alhora té un paper protagonista i és un dels membres de la parella homosexual juntament amb Jordi Escrigas, veí de Mas Rampinyo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario